Monday, July 11, 2011

Kualiti Azeeez (Auta) Pemimpin Patriot


Dia kata dia dilokap selepas ditangkap dalam perhimpunan Patriot untuk membela Istana Negara dan Stadium Merdeka dari perderhaka! Peliknya, dalam lokap tu dia jumpa makcik-makcik peserta bersih yang di tahan di penjara....Penjara mana? Lokap mana?...Dekat- dekat ka lkap dengan penjara tu, sampai boleh sembang niii. Buat apa pulak makcik-makcik tu mai di lokap Nana dari penjara? Nak ziarah Nana ka?

Kata Azeeez Makcik tu bagitau dia mereka diupah untuk datang ke himpunan Bersih 2.0... Siapa yang upah? Berapa harga upahnya?...Makcik tu tak bagi tau ka? Habaq la Nana Azeeez...semua orang nak tau berapa upah, ambil dari siapa?...

Pasal apa Nana masuk lokap, mak cik tu masuk penjara? Yang polis dok tunjuk gambar merata kata depa baik melayani tahanan bersih, siap bagi makan dan tempat solat tu kat penjara mana? Kat lokap mana? Pasai apa depa dibawa ke pulapol, Nana di bawa ke lokap...Nana ni pendatang tanpa izin kottt!!

Makcik tu pun dia panggil penderhaka juga ka.... Awat Nana kelentong sampai sukar nak terima dek akal ni????

NI NANA...kalau Bangla kerabat nana ni dikatakan makan upah, masuk akai la jugaaaa...

Dheyyy macha! Apa? Dua ringgit ka dua puluh ringgit?


Apa Class Nana Berlindung belakang FRU...!!!

1 comment:

 1. Tn Hj...
  KJ n Azeez ni boleh merosakkan parti dan perhimpunan patriot tu betul2 gheja bangang. geng bodek pungkoq KJ ja rasanya yang join. Pakteh tidak menyokong tindakan KJ dan mengutuk perbuatan tersebut. Harapnya riwayat politik KJ akan tamat dengan cepat.....

  Sama juga dengan BERSIH....pakteh tetap tidak setuju ianya diadakan...

  hehehe..Azeez ni kaa..hui hui hui...dia memang suka buat lawak Bro....ingat tak dia penah pakai penyokong tengkuk sebijik macam Anwar pakai....hahaha..
  Anwar, Azeez..KJ...depa ni drama ja lebih....

  ReplyDelete